Ontwerpbestemmingsplan ‘Molenhoek 1999’ Partiële Herziening, ‘Brede School’

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met ingang van 12 mei 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenhoek 1999’ Partiële Herziening, ‘Brede School’ en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied ligt in het centrum van Molenhoek op de locatie van de huidige basissschool de Grote Lier en de gymzaal aan de Esdoornlaan.

De partiële herziening is noodzakelijk om een nieuwe brede school mogelijk te maken met 7 starterswoningen, 9 appartementen en 4 patiowoningen voor ouderen. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft met ingang van 16 december 2009 gedurende zes weken ter inzage gelegen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Mook. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente www.mookenmiddelaar.nl.

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Mook en Middelaar (Postbus 200, 6585 ZK te Mook). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (024-6969111) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Van Doesum, afdeling RIBM.

Naar boven