Ontwerpuitwerkingsplan 10 woningen Julianadriehoek in Rhoon

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken bekend op grond van artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening het voornemen te hebben het uitwerkingsplan ‘10 woningen Julianadriehoek’ vast te stellen.

Bovengenoemd plan is een nadere uitwerking van het bestemmingsplan ‘Rhoon Dorp’ dat door de gemeenteraad in de vergadering van 26 januari 2009 is vastgesteld.

Het uitwerkingsplan voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van 10 woningen in één bouwlaag met kap op de locatie Julianastraat/ Bernhardstraat. Het plangebied is gelegen op de voormalige locatie van basisschool Kris Kras, gelegen in het noordelijk deel van de driehoek die begrensd wordt door de Julianastraat, de Bernhardstraat en de Beatrixstraat in Rhoon.

Het ontwerpuitwerkingsplan (toelichting, voorschriften en plankaart) ligt met ingang van vrijdag 21 mei 2010 tot en met donderdag 1 juli 2010 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken aan de Hofhoek 5 in Poortugaal. Het gemeentehuis is op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 16.30 uur, op woensdag van 17.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur.

Tegen vergoeding van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Tevens is er een mogelijkheid om een digitale versie van het ontwerpuitwerkingsplan ‘10 woningen Julianadriehoek’ te bekijken op www.albrandswaard.nl → Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende genoemde zes weken termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het ontwerpuitwerkingsplan ‘10 woningen Julianadriehoek’ schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Albrandswaard, postbus 1000, 3160 GA Rhoon.

Tevens kunnen gedurende deze zes weken termijn door belanghebbenden mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt.

Degenen die mondeling een gemotiveerde zienswijze willen indienen, kunnen dat na telefonische afspraak (010-5061704/C. de Klerk) doen op: dinsdag 15 juni 2010 tussen 09.00 en 16.00 uur in het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal (nabij metrostation Poortugaal).

Poortugaal, 20 mei 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Albrandswaard.

Naar boven