Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Tiendweg West 6 woningen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Tiendweg West 6 woningen’ ter inzage legt.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft eerder op grond van de Inspraakverordening met ingang van 30 september 2009 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is een aantal inspraakreacties ingediend. Op basis van de ontvangen inspraakreactie heeft het college van burgemeester en wethouders besloten het voorontwerpbestemmingsplan op een aantal kleine onderdelen aan te passen. Er is ook een aantal reacties ontvangen van bestuurlijke overlegpartners (Provincie Zuid-Holland, Vrom-inspectie etc.). Deze reacties zijn verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan.

Ontwerpbestemmingsplan

Aan de Tiendweg West in Lekkerkerk, ten zuiden van terrein transportbedrijf Geodis (v/h Van der Laan) zullen zes vrijstaande woningen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 12 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie publiekszaken op het gemeentehuis in Lekkerkerk. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.nederlek.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nederlek, postbus 2503, 2940 AA te Lekkerkerk, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Tiendweg West 6 woningen’.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken dan kunt u daarvoor een afspraak maken met de heer W. den Hartigh van de afdeling VROM, telefoon 0180-667759. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt dat ter kennis wordt gebracht aan de gemeenteraad. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 11 mei 2010

Naar boven