Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan Tubbergen, Begraafplaats Hardenbergerweg

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het volgende gebied:

  • Tubbergen, Begraafplaats Hardenbergerweg.

Van 12 mei 2010 tot en met 22 juni 2010 ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening voor eenieder ter inzage:

  • het voorontwerpbestemmingsplan ‘Tubbergen, Begraafplaats Hardenbergerweg’

Dit bestemmingsplan maakt uitbreiding van de Nederlands Hervormde begraafplaats op een perceel grond aan de Hardenbergerweg te Tubbergen mogelijk.

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online

(http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.0901951-vo01) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het voorontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=tubbergen&striVersion=STRI2008. Op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie naar voren brengen omtrent het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke reacties kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge reacties kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven