Vaststelling wijzigingsplan Strengenweg 12 te Borger

Vaststelling wijzigingsplan ex. artikel 3.6, lid 1a Wro t.b.v. de realisatie van een agrarische vleeseendenstal aan de Strengenweg 12 te Borger, kadastraal bekend gemeente Borger, sectie L, nummer 1850.

Het college van Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 2 maart 2010 besloten het bovengenoemde wijzigingsplan vast te stellen. Tegen het ontwerp van het wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van woensdag 12 mei 2010 gedurende 6 werkweken ter inzage in:

  • het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn, afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), balie VROM, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo.

  • balie VROM is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur.

  • en zijn te raadplegen via internet op www.borger-odoorn.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het betreffende besluit van het college van burgemeester en wethouders door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degenen die beroep instellen, kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen, teneinde de inwerkingtreding van het bestemmingsplan op te schorten.

Het besluit tot vaststelling, en daarmee het wijzigingsplan, treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn en wordt dan onherroepelijk indien niet binnen gestelde termijn beroep wordt ingesteld. Indien binnen de beroepstermijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening als voornoemd wordt ingediend, treden het besluit en het wijzigingsplan niet in werking voordat daarop is beslist.

Exloo, 4 mei 2010

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven