Ontwerpbesluit tot wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006’ voor het perceel Breemhaarsweg 11 te Geesteren

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken ingevolge artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Met ingang van woensdag 12 mei 2010 ligt gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen, en op www.tubbergen.nl, voor eenieder ter inzage het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006’.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het realiseren van een woning op een voormalige agrarisch bedrijfslocatie aan de Breemhaarsweg 11 te Geesteren.

Tijdens de genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende zijn zienswijze terzake schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tubbergen, Postbus 30, 7650 Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Naar boven