Vastgesteld bestemmingsplan Mandenmakerskade 20, Lisse

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) geven burgemeester en wethouders van Lisse kennis dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 april 2010 het bestemmingsplan ‘Mandenmakerskade 20’ met IMRO-identificatiecode: NL.IMRO.0553.bpmzmandenmkade20.vax1 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het plan voorziet in de juridisch planologische regeling om de nieuwbouw van de woning Mandenmakerskade 20 in het herstructureringsgebied Greveling mogelijk te maken.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 6 mei tot en met 16 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Lisse. De openingstijden vindt u op www.lisse.nl, net als een digitale versie van het bestemmingsplan.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven