Goedkeuring bestemmingsplan ‘Schoolstraat 26a–28 Mill’

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) maken burgemeester en wethouders bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant (GS) bij besluit van 20 april 2010 goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan ‘Schoolstraat 26a–28 Mill’.

Het bestemmingsplan ‘Schoolstraat 26a–28 Mill’ is gericht op de uitbreiding van de bestaande meubelwinkel en op de uitbreiding van het bestaande tankstation met vier wasboxen.

Het besluit van GS en het genoemde bestemmingsplan liggen vanaf donderdag 6 mei 2010 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Bij GS is één bedenking ingebracht tegen het door de gemeenteraad op 4 februari 2010 vastgestelde bestemmingsplan.

Ingevolge de artikelen 54, lid 2 en 56, lid 2 WRO kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het besluit van GS slechts beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 27, eerste of tweede lid WRO bedenkingen in te brengen bij GS;

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Ingevolge artikel 28, lid 7 WRO treedt het bestemmingsplan in werking op 18 juni 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Mill, 5 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Mill en St. Hubert.

Naar boven