Ontwerpbestemmingsplan Achterweg Zuid 94a ter inzage

Van 7 mei tot en met 17 juni 2010 kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien voor de locatie Achterweg Zuid 94a. Dit bestemmingsplan is opgesteld met als insteek dat de bestaande, verpauperde opstallen worden gesloopt en er één nieuwe, kleinere bedrijfsopstal wordt teruggebouwd. De bestemming is en blijft agrarisch.

U kunt het plan digitaal inzien op Ruimtelijkeplannen.nl onder de naam: NL.IMRO.0553.bplawegzuid94a.oxx1. Daarnaast staat het plan op www.lisse.nl en ligt er een afgedrukte versie ter inzage in de gemeentewinkel.

Zienswijzen indienen

Afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. U kunt van 7 mei tot en met 17 juni 2010 uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk bij de raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met Martin Randsdorp van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433 222. De raad betrekt de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan bestaat de mogelijkheid voor belanghebbenden om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd in de krant en op www.lisse.nl.

Naar boven