Ontwerpbesluit wijziging bebouwde komgrenzen inzake Boswet

Burgemeester en wethouders van Venlo maken, op grond van het bepaalde in artikel 1 lid 5 van de Boswet, bekend dat het ontwerpbesluit tot wijziging van de bebouwde komgrens voor toepassing van de Boswet ter inzage ligt. De eerder vastgestelde grenzen zijn verouderd en komen niet meer overeen met de huidige situatie. Het ontwerpbesluit betreft een actualisatie welke meer recht doet aan de huidige situatie.

Terinzagelegging/nadere informatie

Het ontwerpbesluit voor de nieuwe begrenzing liggen met ingang van maandag 10 mei 2010 tot en met 8 juni 2010 ter inzage in de Stadswinkels te Arcen, Tegelen en Venlo. Tevens is het ontwerpbesluit in te zien op de website van de gemeente Venlo, onder Raadsbesluiten van 28 april 2010.

Zienswijzen

Binnen de inzagetermijn bestaat voor belanghebbenden de gelegenheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken. De zienswijze dient gericht te worden aan de raad van de gemeente Venlo, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Tevens kunnen binnen de genoemde termijn, mondelinge reacties op het voorstel worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met dhr. L.F.P.M. Reutelingsperger van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 077-359 6622. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt

Venlo, 29 april 2010

Naar boven