Bestemmingsplannen Stadscentrum Kerngebied I 1998-8, artikel 3.1 Wet Ruimtelijke Ordening ongewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad heeft bij besluit van 28 april 2010 het volgende bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld:

  • Stadscentrum Kerngebied I 1998-8 (Kroonstraat, nabij nummer 114). Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt een verzoek tot bestemmingsplanherziening ten behoeve van het verplaatsen van een zuil. Deze zuil is ter nagedachtenis aan Pater Titus Brandsma. Gekozen is voor een locatie die 12 meter ten oosten ligt van de huidige locatie, op de hoek Doddendaal/Kroonstraat.

Met ingang van 7 mei 2010 ligt het bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het bestemmingsplan is als pfd bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/content/274988/inspraak_inzage_en_informatie.

Degenen die het met het bovenstaande besluiten niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen t/m donderdag 17 juni 2010 (zes weken) beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening artikel 8.4 Wet ruimtelijke ordening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde gewijzigde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Indien u het besluit tot inwerkingtreding wilt opschorten kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Een gemotiveerd verzoek hiertoe richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven