Ontwerpbestemmingsplan sportpark Kranenmortel

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 7 mei 2010 het ontwerpbestemmingsplan sportpark Kranenmortel en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied ligt ten zuiden van de spoorweg Venlo-Eindhoven en ten oosten van het bedrijventerrein Kranenmortel.

Voor het ‘Sportpark Kranenmortel’ geldt dat het huidige bestemmingsplan verouderd is, niet langer aansluit op de feitelijke situatie/gebruik van gronden en aan actualisering toe is.

Het bestemmingsplan in voorbereiding heeft als doel om vast te leggen wat wel en niet toegestaan is met betrekking tot onder andere het uitbreiden van sportkantines en -voorzieningen, aanleg van sportvelden en veranderingen of toevoeging van functies.

Voor dit bestemmingsplan is in juli/augustus 2009 al inspraak gevoerd.

Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie worden ingewonnen bij het Klantcontactcentrum.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-489 711) tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Span van de afdeling Economie.

Hoorzitting

De indieners van een zienswijze zullen in de gelegenheid worden gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken.

Naar boven