Goedkeuring bestemmingsplan ‘Mercon Kloos’

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken ingevolge artikel 28, zesde lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) bekend dat gedeputeerde staten van Zuid-Holland bij besluit van 20 april 2010, kenmerk PZH-2010-166103624, goedkeuring hebben verleend aan het door de gemeenteraad op 7 oktober 2009 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Mercon Kloos’.

Het besluit van gedeputeerde staten en het goedgekeurde bestemmingsplan liggen met ingang van 7 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis (afdeling publiekszaken: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur). Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen het besluit van gedeputeerde staten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden voor zover het besluit van gedeputeerde staten strekt tot onthouding van goedkeuring;

  • belanghebbenden die zich tijdig met bedenkingen tot gedeputeerde staten hebben gewend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met bedenkingen tot gedeputeerde staten te wenden.

Ingevolge artikel 28, zevende lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) treedt het besluit van gedeputeerde staten in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Zij die bevoegd zijn beroep in te stellen tegen het besluit van gedeputeerde staten kunnen binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State; het besluit van gedeputeerde staten treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het postadres van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Alblasserdam, 6 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven