Uitwerkingsplan DE Wijk, Koolhoven fase 4B

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg maakt bekend dat het op 27 april 2010 het uitwerkingsplan DE Wijk, Koolhoven fase 4B heeft vastgesteld en dat het plan, met bijbehorend collegebesluit, van vrijdag 7 mei 2010 tot en met vrijdag 18 juni 2010 voor eenieder ter inzage ligt. Het in het uitwerkingsplan begrepen gebied wordt aan de noordkant en zuidkant begrensd door respectievelijk de Veenendaalstraat en de Vierhoutenstraat, die buiten het plangebied vallen. In het westen vindt begrenzing plaats door de Groene Wig, het buurtpark dat buiten het plangebied is gelegen. Aan de oostkant wordt het plangebied begrensd door woningen (fase 2a). Het uitwerkingsplan maakt het mogelijk om grondgebonden woningen te bouwen. Het plan bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan dat ter inzage heeft gelegen van 19 februari 2010 tot en met 1 april 2010.

Terinzagelegging

Het vastgestelde uitwerkingsplan en het bijbehorende collegebesluit liggen gedurende de genoemde termijn voor eenieder ter inzage in de stadswinkel Centrum, Stadhuisplein 128 (ingang naast het paleis) en in de stadswinkel Reeshof (Kerkenbosplaats 2). De stadswinkel Centrum is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. De stadswinkel Reeshof is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00  uur, op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur. Na 16.00 uur kunt u in de stadswinkel Centrum alleen op afspraak terecht. Voor de stadswinkel Reeshof geldt dat reeds na 13.00 uur alleen op afspraak wordt gewerkt. Een afspraak maakt u door te bellen met 013-2131313. Ook zijn de stukken te bekijken en te downloaden op www.tilburg.nl/ruimtelijke plannen.

Beroep

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan staat gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het ontwerp-uitwerkingsplan kenbaar hebben gemaakt. U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500  EA te Den Haag. Een vastgesteld uitwerkingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde plan (adres idem). Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Tilburg, 6 mei 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Tilburg,

I.W. Opstelten,

burgemeester (wnd.).

G.G.H.M. Haanen (MBA),

secretaris.

Naar boven