Vastgesteld bestemmingsplan Voorstreek 99

In zijn vergadering van 26 april 2010 heeft de gemeenteraad – met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) – het bestemmingsplan ‘Leeuwarden – Voorstreek 99’ ongewijzigd vastgesteld. Het plangebied betreft het perceel Voorstreek 99 te Leeuwarden. Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van 16  appartementen op de verdiepingen 1, 2 en 3, waarvan de derde verdieping wordt teruggerooid ten opzichte van de gevels van de onderliggende verdiepingen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de motivering van het besluit en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 7 mei 2010 voor eenieder ter inzage bij de front office Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (telefoon 14 058). Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft over het plan of de procedure.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan tot 18 juni 2010 beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Deze kennisgeving, het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl.

Naar boven