Projectbesluit Kerkstraat 87 in Reutum als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Met ingang van woensdag 5 mei 2010 ligt, conform het bepaalde in artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het besluit op de aanvraag om projectbesluit voor het realiseren van een uitbreiding van een kantoorgebouw aan de Kerkstraat 87 in Reutum voor Bouwbedrijf Steggink Reutum.

Alle relevante stukken en gegevens liggen eveneens ter inzage. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Belanghebbenden kunnen hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank in Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht bij de voorbereiding van het besluit. Het beroepschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd. Wie beroep instelt kan een voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken om het betreffende besluit te schorsen of om een andere voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven