Ontwerpbesluit op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening voor Roderweg 22

Het College van Burgemeester en Wethouders van Boxtel maakt bekend dat de gemeenteraad op 26 januari 2010 heeft besloten om de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen. Dit in verband met de aanvragen die zijn ingediend om op het adres Roderweg 22 in Liempde de boerderij te verbouwen/splitsen en de bijgebouwen te herbouwen.

Voor dit project dienen de volgende procedures te worden doorlopen:

  • wijzigingsprocedure op grond van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening

  • binnenplanse/ buitenplanse ontheffing en bouwvergunning

  • monumentenvergunning.

De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk om de bovengenoemde procedures gelijktijdig te doorlopen.

Inzage

Vanaf vrijdag 6 mei 2010 tot en met donderdag 17 juni 2010 ligt het ontwerpbesluit ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Boxtel, ingang Markt 1. Voor informatie over en inzage van de stukken kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, (0411)  65 52 49. Inzage kan alleen na telefonische afspraak.

Zienswijze

Tot en met 17 juni 2010 kan iedereen schriftelijk en/of mondeling een zienswijze indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu, (0411) 65 52 49.

Boxtel, 6 mei 2010

Burgemeester en Wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven