Subsidieregeling operationeel programma Zuid-Nederland

De leden van het college van Gedeputeerde Staten maken bekend, op grond van artikel 5, tweede lid, van het Besluit EFRO programmaperiode 2007–2013, gezamenlijk de beheersautoriteit vormend voor het grondgebied van de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland dat zij op 27 april 2010 hebben vastgesteld de ‘Subsidieregeling operationeel programma Zuid-Nederland’.

In 2007 is het ‘Operationeel Programma voor Zuid-Nederland - Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling 2007–2013’ (hierna OP-Zuid) opgesteld. Het OP-Zuid is tot stand gekomen in samenwerking met de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, het Rijk en de gemeenten

’s-Hertogenbosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Helmond, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. De subsidieregeling operationeel programma Zuid-Nederland (hierna: subsidieregeling) is vastgesteld ter uitvoering van het OP-Zuid en vervangt de subsidieregeling ‘Toetsingskader OP Zuid’ en de daaraan gekoppelde bedrijfsgerichte regelingen.

De integrale tekst van de subsidieregeling kunt u downloaden via de website www.brabant.nl. Ook kunt u de subsidieregeling opvragen bij Stimulus Programmamanagement via telefoonnummer 040 237 01 00.

’s-Hertogenbosch, mei 2010

Naar boven