stcrt-2010-6839-001.png Vaststelling bestemmingsplan Schoondijke R. van Rijnstraat Schoondijke, de Okkernoot

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8, lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 april 2010 het bestemmingsplan ‘Schoondijke – R. van Rijnstraat, De Okkernoot’ gewijzigd heeft vastgesteld. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op het corrigeren van een aantal tekstuele onvolkomenheden in de plantoelichting. Voor een exact overzicht van de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen verwijzen wij u naar het vastgestelde bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling van het gebied van de voormalige gemeentewerkplaats aan de R. van Rijnstraat te Schoondijke. Het bestemmingsplan vervangt gedeeltelijk de volgende bestemmingsplannen:

‘Kom Schoondijke’ en ‘Kom Schoondijke, 1H’

Tevens heeft de raad op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Ter inzage

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan ‘Schoondijke – R. van Rijnstraat, De Okkernoot’ liggen met ingang van 6 mei 2010 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten openingstijden worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw C.  Luteijn van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 240.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Daarnaast kan iedereen bedenkingen naar voren brengen tegen de wijzigingen zoals die door de raad zijn aangebracht.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117 – 457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 5 mei 2010

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven