stcrt-2010-6832-001.png Ontwerpuitwerkingsplan Vierde Kwadrant fase 2

Met ingang van donderdag 6 mei 2010 ligt in de infohoek in de hal van het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het uitwerkingsplan Vierde Kwadrant fase 2. De ontwikkeling van fase 2 is vastgelegd in het bestemmingsplan Vierde Kwadrant. Om gevolg te geven aan de ontwikkeling van dat gebied wil de gemeente overgaan tot de nadere uitwerking van dit bestemmingsplan. Het bestemmingsplan Vierde Kwadrant fase 2 is bedoeld om de ontwikkeling van 24 woningen mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw S.E.M. Duschka of mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het doorkiesnummer (0341) 25 92 41/2 45.

Ontwerpherziening exploitatieplan Vierde Kwadrant

Met ingang van donderdag 6 mei 2010 ligt in de infohoek in de hal van het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van de herziening van het exploitatieplan Vierde Kwadrant. Het exploitatieplan biedt de grondslag van het publiekrechtelijk kostenverhaal.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw S.E.M. Duschka of mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via het doorkiesnummer (0341) 25 92 41/2 45.

Naar boven