stcrt-2010-6826-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Mantelzorg’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg maken bekend dat de gemeenteraad op 27 april 2010 het bestemmingsplan ‘Mantelzorg’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft parapluvoorschriften en -regels inzake mantelzorg ten behoeve van alle vigerende bestemmingsplannen binnen de gemeente Aalburg.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 6 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage.

Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan van het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken door eenieder tijdens kantooruren kennis worden genomen bij de balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente: www.aalburg.nl.

Het instellen van beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan is mogelijk voor:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht én belanghebbenden zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de inzagetermijn van 6 mei tot en met 16 juni 2010. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit treedt in werking met ingang van 17 juni 2010. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Wijk en Aalburg, 4 mei 2010

Naar boven