stcrt-2010-6797-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Terherne – Kom’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan ‘Terherne – Kom’ met bijbehorende stukken vanaf 5 mei 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPTerhernekom-ON02.

Het voorliggende bestemmingsplan heeft betrekking op Terherne, met uitzondering van (vrijwel het gehele) Villapark De Herne, waarvoor een nieuw bestemmingsplan geldt. Het bestemmingsplan Terherne-Kom heeft een conserverend karakter. Concreet betekent dit dat het bestemmingsplan gericht is op het regelen van de bestaande functies in het plangebied, daarbij rekening houdend met de wijzigingen die zijn opgetreden (verleende vrijstellingen, nieuw beleid) sinds het van kracht worden van de vigerende bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw A. Beeksma van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566-629 315 (dinsdag, woensdag en donderdag).

Naar boven