stcrt-2010-6791-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Herziening Ollandseweg 143

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken, ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 6 mei 2010 tot en met woensdag 16 juni 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Herziening Ollandseweg 143’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid van herontwikkeling van de locatie aan de Ollandseweg 143 door het bouwen van twee Ruimte voor Ruimte-woningen ná de sloop van de van de varkenshouderij deeluitmakende opstallen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 6 mei 2010 tot en met woensdag 16 juni 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Daarnaast ligt, ter voldoening van het bepaalde in artikel 6.24, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening, ter inzage het document waarin is opgenomen een zakelijke beschrijving van de openbare onderdelen van de inhoud van de overeenkomst inzake grondexploitatie. Hierin zijn opgenomen de voorwaarden waaronder de realisatie van het project gaat plaatsvinden.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vinden op de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl onder: informatie → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Herziening Ollandseweg 143’. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan vinden op de landelijke website voor bestemmingsplannen: www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan is het voor eenieder mogelijk schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Daarnaast is het mogelijk om ná het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze kenbaar te maken. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de heer H. Groeneveld van de afdeling Publiekszaken, taakveld Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481359.

Naar boven