stcrt-2010-6780-001.png Projectbesluit bestemmingsplan kernen Leimuiden-Rijnsaterwoude en bouwvergunning 1e fase Woudsedijk-Zuid 2

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 20 april 2010 een projectbesluit hebben genomen en een bouwvergunning 1e fase hebben verleend, voor het geheel oprichten van twee woningen op het perceel Woudsedijk-Zuid 2 in Woubrugge.

Van 6 mei t/m 16 juni 2010 liggen het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning, incl. de bijbehorende stukken, voor eenieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Arrondissementsrechtbank in Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de Voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een kopie van het ingediende beroepschrift moet in ieder geval meegestuurd worden.

Het projectbesluit treedt in werking op 18 juni 2010, tenzij toepassing wordt gegeven aan artikel 3.8, lid 6 Wro of als voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

U kunt het projectbesluit ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, email info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven