stcrt-2010-6756-001.png Mobility Park Roermond

Het college van B&W is voornemens een projectbesluit te nemen ten behoeve van het volgende plan:

op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening:

Een Mobility Park Roermond bestaande uit een horeca unit (fastfoodrestaurant), een tankstation met bijbehorende voorzieningen (zoals een shop, wasstraat en stofzuigerplaatsen) en een overloopparkeerplaats. Dit plan is gelegen ten zuiden van het Retail Park in de oostelijke Stadsrandzone, gesitueerd tussen de A73 en de N271/Sint Wirosingel te Roermond.

Tevens is het college van B&W voornemens een bouwvergunning te verlenen:

op grond van artikel 40 van de Woningwet:

Ten behoeve van de bovengenoemde horeca unit.

De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 mei 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van publieksvoorlichting in de hal van het stadhuis, ingang hoek Markt/ Swalmerstraat. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen de ter inzage gelegde stukken met nieuwe relevante stukken worden aangevuld. Gedurende de inzagetermijn kan eenieder een zienswijze over de ontwerpbesluiten indienen, bij voorkeur schriftelijk, bij burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen. Hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandeld ambtenaar, telefoon 0475-359542.

Roermond, 4 mei 2010

Naar boven