stcrt-2010-6729-001.png Bestemmingsplan Dijkweg 2 onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat er gedurende de termijn van terinzagelegging geen beroep is ingesteld tegen het op 18 februari 2010 door de gemeenteraad van Muiden vastgestelde (gewijzigde) bestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste partiële herziening Landelijk Gebied 1993) te Muiden, dit onherroepelijk is en op 20 april 2010 in werking is getreden.

Het bestemmingsplan behelst het geheel vernieuwen, uitbreiden en verplaatsen van de woning, gelegen op het perceel Dijkweg 2 te Muiden, waarbij het thans bestaande bouwvlak is wegbestemd.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant, WeesperNieuws en op de publicatieborden van de gemeente Muiden ter inzage bij de afdeling Gebieds – en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens is het onherroepelijke bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Naar boven