stcrt-2010-6721-001.png Bestemmingsplan ‘Herziening Polderwijk Gelderseweg 30’ vastgesteld

Op 22 april 2010 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Herziening Polderwijk Gelderseweg 30’ vastgesteld. Het plangebied omvat het perceel Gelderseweg 30 (MMM boerderij) en is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Polderwijk’. Om bestaande en gewenste activiteiten in overeenstemming te brengen met het geldende bestemmingsplan is een partiële herziening van het geldende bestemmingsplan opgesteld . Hierin zijn aan de bestemming gerelateerde detailhandel, lichte horeca zoals een theeschenkerij en kleinschalige recreatie, zoals een midgetgolfbaan opgenomen.

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit, liggen vanaf woensdag 5 mei 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde. Tevens is het bestemmingsplan in te zien via de website www.zeewolde.nl.

Een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

kan vanaf donderdag 6 mei 2010 tot en met woensdag 16 juni 2010 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 17 juni 2010, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zeewolde, 4 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven