stcrt-2010-6713-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Nootdorp-Noord’

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nootdorp-Noord’ met ingang van 6 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit plan is een herziening (van een deel) van de bestemmingsplannen ‘Ypenburg-Nootdorp’, ‘Craeyenburch-Nootdorp’, ‘Nieuwe Veen’, ‘Klein Boskoop’, ‘Oostambacht’ en ‘Dwarskade-Noord’, ‘Wijzigingsplan I’ en de ‘uitwerkingsplannen I, Ia, Ib, II, IIa, IIIa, IIIb, IVa, V’ en ‘Veenweg’ van het bestemmingsplan ‘Ypenburg-Nootdorp’ en het ‘Wijzigingsplan Molenweg’ van het bestemmingsplan ‘Dwarskade-Noord’.

Het plan omvat (globaal) de volgende gebieden:

  • Craeyenburch (zowel de nieuwe woongebieden als het terrein van de zorginstelling);

  • Ypenburg (voorzover gelegen op het grondgebied van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en met inbegrip van de oude dorpslinten als de Veenweg en Kortelandseweg en directe omgeving);

  • Nieuwe Veen (zowel de woonwijk als het bedrijventerrein);

  • het terrein van de gemeentewerf aan de Molenweg en directe omgeving.

Deze herziening is noodzakelijk om dit deel van de gemeente van een adequate juridische regeling te voorzien voor de komende tien jaar en om enkele ontwikkelingen binnen het plangebied mogelijk te maken.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice PublieksZaken (BPZ). De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 4 mei 2010

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven