stcrt-2010-6712-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kreken van Nibbeland, Plandeel Zuid, Fase 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernisse maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kreken van Nibbeland, Plandeel zuid, Fase 1’ en de daarbij behorende stukken met ingang van 29 april 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt.

Toelichting

Het bestemmingsplan ‘Kreken van Nibbeland, Plandeel Zuid, Fase 1’ omvat een deel van woonwijk Kreken van Nibbeland die in ontwikkeling is. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 19 vrije kavels mogelijk. De belangrijkste bestemming is dan ook Wonen. Voor het plangebied is reeds een beeldkwaliteitplan vastgesteld door de raad.

Inzien van ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan tijdens kantooruren worden ingezien. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. Indien u een mondelinge toelichting op het ontwerpbestemmingsplan wilt krijgen, kunt u contact opnemen met de heer J. Klok van de gemeente, via telefoonnummer 0181-66 72 24.

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de website van de gemeente Bernisse

(www.gemeentebernisse.nl) en op de landelijke website voor ruimtelijke plannen

(www.ruimtelijkeplannen.nl)

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Bernisse, Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek.

Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kan contact opgenomen worden met de heer J. Klok (telefoonnummer 0181-66 72 24).

Naar boven