stcrt-2010-6673-001.png Ontwerpbestemmingsplan Wolvega Noordoost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wolvega Noordoost met ingang van donderdag 6 mei gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door de weg Om den Noort, het spoor en de Lycklamaweg en voorziet in hoofdzaak in een actuele bestemmingsregeling voor de bestaande situatie. Het voorontwerpbestemmingsplan is naar aanleiding van ingediende inspraak- en overlegreacties op een aantal onderdelen aangepast.

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze omtrent het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Leefomgeving (tel: 0561-691287).

Wolvega, 4 mei 2010

Burgemeester en Wethouders van Weststellingwerf.

Naar boven