stcrt-2010-6661-001.png Het bestemmingsplan Buitengebied, 7e herziening, ongewijzigd vastgesteld, bestemmingsplan Kom Tholen, 4e herziening, gewijzigd vastgesteld

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 22 april 2010 grond van artikel 3.1 Wro:

  • 1. het bestemmingsplan Buitengebied, 7e herziening, ongewijzigd vastgesteld;

  • 2. het bestemmingsplan Kom Tholen, 4e herziening, gewijzigd vastgesteld.

Eerstgenoemd bestemmingsplan beoogt planologische medewerking te verlenen aan de sanering van een intensieve veehouderij (pluimveehouderij) aan de Sluisweg 8 te Anna Jacobapolder en de bouw van woningen op die locatie. De 4e herziening van het bestemmingsplan Kom Tholen voorziet in de omzetting van de bestemming Woondoeleinden in de bestemming Centrumdoeleinden op de percelen Bebouwdendam 20 en 30.

Met ingang van 3 mei 2010 liggen de raadsbesluiten, tezamen met de vastgestelde bestemmingsplannen, gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer ing. P. Quist, telefoonnummer 0166-668235 of de heer ing. V.W. van den Griend, telefoonnummer 0166-668560.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit van de raad bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State te ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het raadsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening, bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Bij toewijzing van het verzoek geeft de voorzitter van de afdeling aan op welke onderdelen van het plan de voorlopige voorziening betrekking heeft. Het beroepsschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te ’s-Gravenhage.

Tholen, 29 april 2010

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen,

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven