stcrt-2010-6630-001.png Voorgenomen projectbesluit Nieuwstraat 74 te Medemblik artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de wet ruimtelijke ordening voornemens zijn medewerking te verlenen aan een projectbesluit en bouwvergunning voor het:

  • Vergroten van het pand aan de Nieuwstraat 74 te Medemblik.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken inclusief de bijbehorende bouwtekeningen liggen met ingang van 3 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. De stukken zijn onder andere ook te raadplegen op de website van de gemeente Medemblik, www.medemblik.nl .

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke zienswijze tegen de voorgenomen besluiten naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. De zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingediend. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser of één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel: (0229) 54 80 72.

Naar boven