stcrt-2010-6594-001.png Vaststelling bestemmingsplan Zorgappartementen Populierenstraat

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Zorgappartementen Populierenstraat op 22 april 2010 heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de voorgenomen bouw van 46 appartementen en een speel-o-theek door Stichting het Gors aan de Populierenstraat/Beukenstraat/Olmenstraat te Goes. Ten opzichte van het ontwerpplan zijn geen wijzigingen aangebracht.

Met ingang van 29 april 2010 ligt het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Tevens is het plan in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende deze termijn kan:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt;

  • eenieder tegen de wijzigingen.

een beroepschrift indienen tegen het goedgekeurde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-GRAVENHAGE. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven