stcrt-2010-6585-001.png Voorbeschermingsbesluit ‘Hof van Breukelen’, ex artikel 6 Wet Voorkeursrecht Gemeenten (Wvg)

Het college van burgemeester en wethouders van Breukelen maakt ingevolge artikel 7, eerste lid Wvg bekend, dat zij op grond van het bepaalde in artikel 6, eerste lid Wvg op dinsdag 27 april 2010 heeft besloten tot voorlopige aanwijzing voor de duur van drie maanden van een aantal gronden gelegen in het plangebied ‘Hof van Breukelen’, als gronden waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 van toepassing zijn, e.e.a. zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kadastrale kaart met bijbehorende perceelslijst.

Ter inzage

Het besluit ligt, tezamen met de bijbehorende kadastrale kaart, de lijst van aangewezen percelen en de overige stukken, vanaf heden voor eenieder kosteloos ter inzage op het gemeentehuis. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur. Buiten openingstijden is inzage mogelijk na telefonische afspraak.

Inwerkingtreding

Op grond van artikel 7, tweede lid, laatste volzin, treedt het besluit – en daarmee het voorkeursrecht – in werking daags na dagtekening van de Staatscourant, waarin de terinzagelegging bekend is gemaakt. Het voorkeursrecht op basis van dit besluit duurt maximaal drie maanden, te rekenen vanaf de dagtekening van het besluit, te weten: 27 april 2010.

Bezwaar en beroep

Tegen het besluit staat ingevolge de Algemene wet bestuursrecht bezwaar en beroep open. Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes weken, ingaande de dag na dagtekening van deze brief, een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. de heer T. Verkammen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen.

Het bezwaarschrift moet voorzien zijn van een dagtekening, naam, adres en handtekening van de indiener, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is en de gronden van het bezwaar.

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend, kan indien sprake is van spoedeisend belang tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Breukelen, 28 april 2010

De secretaris.

De burgemeester.

Naar boven