stcrt-2010-6581-001.png Ontwerpbestemmingsplan Tjalleberd-De Eide ter inzage

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van maandag 3 mei gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tjalleberd-De Eide’ Het ontwerpbestemmingsplan geeft een regeling voor de te bouwen uitbreiding ‘De Eide’, gelegen ten noorden van de Aengwirderweg in Tjalleberd, ter hoogte van de Pastoriesingel. Het plan voorziet in de bouw van ongeveer 80 woningen, te bouwen in twee fasen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de volgende plaatsen worden ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen

  • bij Café De Streek, Aengwirderweg 240 te Tjalleberd.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman, telefoon 0513-617767

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven