stcrt-2010-6577-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Zeilbergsestraat

Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat de gemeenteraad van Deurne op 20 april 2010 het bestemmingsplan Zeilbergsestraat heeft vastgesteld. Het plangebied ligt aan de Zeilbergsestraat, tussen/nabij de woningen Zeilbergsestraat 60 en 70. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu worden ingewonnen.

Het bestemmingsplan beoogt de bouw van 12 starterswoningen, 6 grondgebonden woningen en 6 appartementen.

Ter inzage

Dit bestemmingsplanplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 3 mei 2010, gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Beroep/voorlopige voorziening

Er zijn tegen het ontwerpbestemmingsplan géén zienswijzen ingekomen. Er zijn geen wijzigingen in planregels en verbeelding vastgesteld, slechts de toelichting is aangepast.

Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven