stcrt-2010-6570-001.png Vaststelling bestemmingsplan Bybaen 16 te Uitwellingerga

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wymbritseradiel op 13 april 2010 het bestemmingsplan Bybaen 16 te Uitwellingerga ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud: Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de aanleg van een eigen ontsluitingsweg voor het perceel Bybaen 16 te Uitwellingerga.Daarnaast is het planologisch toegestane gebruik van een deel van de gronden ten oosten van de woning op het perceel Bybaen 16 te Uitwellingerga in overeenstemming gebracht met het werkelijke gebruik.

Inzien: Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 mei 2010 gedurende 6 weken tijdens de openstellingstijden voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (centrale balie, tijdens de openstellingstijden), Stadslaan 75 te IJlst. Ook is het mogelijk het ontwerp in te zien via de website www.wymbritseradiel.nl onder de link digitaal loket → digitaal plan en bestemmingsplannen → digitaal vastgesteld bestemmingsplan Bybaen 16 te Uitwellingerga en via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: Gedurende bovengenoemde termijn kan een beroepschrift worden ingediend tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1 een belanghebbende die tijdig een zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpplan;

  • 2 een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven