stcrt-2010-6566-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘Kloostertuin te Ootmarsum’

Het college van burgemeester en wethouders van Dinkelland is voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening de herontwikkeling van de kloostertuin toe te staan. De herontwikkeling zal bestaan uit: de herinrichting van de kloostertuin, aanleg van 2 parkeerplaatsen (totaal 74 parkeerplaatsen) en de realisatie van een mortuarium.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 3 mei 2010 t/m 17 juni 2010 terinzage en kan tijdens de openingsuren worden ingezien in het gemeentehuis te Denekamp. Ook is het ontwerpbesluit te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur, Beleid en Organisatie (Beleidsnota’s → terinzage).

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.OOTPBKLOOSTERTUIN-0301

De bronbestanden zijn te vinden op

http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 3  mei 2010 t/m 17 juni 2010 kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw List of mevrouw Snoeijink-Arens van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven