stcrt-2010-6549-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Schutterij St. Joseph Waubach’

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Schutterij St. Joseph Waubach’ ter inzage ligt. Het betreft de locatie gelegen naast de sporthal, Sportlaan ong. De gronden zijn kadastraal bekend als gemeente Ubach over Worms, sectie D, nr.’s 594 en 595 (ged).

De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versie van het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 29 april 2010 gedurende een periode van zes weken, tijdens de openingstijden, voor eenieder ter inzage in de Gemeentewinkel, afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf en zijn tevens te raadplegen op www.landgraaf.nl. Hoewel de analoge versie van het bestemmingsplan ook raadpleegbaar is, is de digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan de juridisch bindende versie.

Gedurende de termijn kan door eenieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar gemaakt worden. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695239.

Naar boven