stcrt-2010-6546-001.png Bestemmingsplan Buitengebied Jacobswoude 2e Herziening gewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken bekend dat de gemeenteraad van Kaag en Braassem op 19-04-2010 het bestemmingsplan ‘Buitengebied Jacobswoude 2e herziening’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plan bestaat uit een toelichting, de planregels, een plankaart. De locatie betreft Woudsedijk Zuid 45 te Woubrugge, waar een zalencentrum ten behoeve van toeristische en bedrijfsmatige activiteiten met max. 600 m2 vloeroppervlakte als nevenactiviteit bij het aanwezige agrarische bedrijf mogelijk wordt gemaakt.

De wijzigingen betreffen toevoegingen aan de toelichting en een wijziging van het bouwvlak. Beide naar aanleiding van zienswijzen van GS en de inspecteur.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 29 april 2010 gedurende 6 weken ter inzage. Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. De stukken liggen ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis. U bent welkom tijdens de openingstijden of op afspraak. Tevens is het plan te vinden op de gemeentelijke website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72 of e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

Belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend of die niet verweten kunnen worden redelijkerwijs geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen gedurende 6 weken vanaf de dag volgend op de eerste dag van de terinzagelegging een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State te Den Haag, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Wel kunt u een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Naar boven