stcrt-2010-6505-001.png Vastgesteld wijzigingsplan ‘Broeksestraat 2−4 te Babyloniënbroek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg maken bekend dat zij op 20 april 2010 ongewijzigd hebben vastgesteld het wijzigingsplan ‘Broeksestraat 2−4, Babyloniënbroek’, inhoudende een wijziging van het bestemmingsplan ‘Babyloniënbroek".

De percelen waarop de wijziging betrekking heeft, zijn gelegen aan de Broeksestraat te Babyloniënbroek, huisnummers 2 en 4. Het wijzigingsplan ‘Broeksestraat 2−4, Babyloniënbroek’ strekt ertoe om de huidige bestemming van het perceel, te weten ‘Wonen’, te wijzigen, teneinde (vervangende) nieuwbouw mogelijk te maken. Eigenaar is voornemens op de percelen, kadastraal bekend gemeente Aalburg, sectie A, nummers 708 en 541, twee vrijstaande woningen met bijbehorende bijgebouwen op te richten.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 29 april 2010 gedurende zes weken ter inzage.

Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan van het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken door eenieder tijdens kantooruren kennis worden genomen bij de balie ‘Bouwen, Wonen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Gedurende de terinzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpwijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijk en Aalburg, 28 april 2010

Naar boven