stcrt-2010-6497-001.png Ontwerpbestemmingsplan Nummer Eén Zuid-Oost

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nummer Eén Zuid-Oost ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van drie woningen op een perceel aan de zuidoost zijde van buurtschap Nummer Eén. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de initiatiefnemer een vereveningsbijdrage dient te voldoen. Deze bijdrage zal middels een anterieure overeenkomst worden vastgelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan Nummer Eén Zuid-Oost voorziet in de juridisch planologische regeling van een perceel aan de zuidoost zijde van buurtschap Nummer Eén en vervangt gedeeltelijk de vigerende bestemmingsplannen ‘Landelijk Gebied’ en ‘Landelijk Gebied 2h’.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 29 april 2010 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 in Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten de openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mw. V. Dekker, van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117-457 248.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan Nummer Eén op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mw. V. Dekker van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed via tel. 0117-457 248.

  • Per e-mail: u kunt uw zienswijze elektronisch indienen door een e-mail te sturen naar vdekker@gemeentesluis.nl.

Wij maken u erop attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117 – 457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 28 april 2010

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven