stcrt-2010-6495-001.png Projectbesluit Pottenbakkerstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat van 29 april tot en met 9 juni 2010 ter inzage ligt in het informatiecentrum van het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur het projectbesluit d.d. 20 april 2010 voor de Pottenbakkerstraat. Behoudens het besluit liggen ter inzage de ruimtelijke onderbouwing, de planverbeelding (kaart), het akoestisch onderzoek, het besluit toepassing stil asfalt, het onderzoek luchtkwaliteit, de ingekomen zienswijzen en de beoordeling van de zienswijzen.

De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Tegen betaling van het geldende legestarief kan een kopie van de stukken worden verkregen. Alle stukken kunnen gedurende genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke internetsite: www.etten-leur.nl bij Plan & project → Pottenbakkerstraat.

Het projectbesluit betreft het gedeelte van de Pottenbakkerstraat dat in het geldende bestemmingsplan ‘Attelaken’ is bestemd tot ‘Verkeer en Verblijf’ (weg en groenstrook aan oost- en zuidzijde) tussen het kruispunt met de Lange Brugstraat en rotonde met de Ambachtlaan.

Met het projectbesluit wordt de functie van de weg gewijzigd naar ‘Verkeer’ en de planologische beperking voor het instellen van een ander verkeersregiem (50 km) opgeheven. Het projectbesluit bevat tevens regels die de aanleg van een voetpad ten westen van de watergang tussen de Lange Brugstraat en de Klompenmakerstraat mogelijk maken.

Binnen de genoemde termijn kan beroep worden aangetekend. Dit recht komt toe aan diegene die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend of belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij/zij geen zienswijze heeft ingediend. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Breda, sector bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Indien beroep wordt ingediend, kan tevens een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter.

Etten-Leur, 28 april 2010

Naar boven