stcrt-2010-6479-001.png Ontwerpbestemmingsplan Excelsior

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat met ingang van woensdag 28 april 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Excelsior ter inzage ligt.

Het plangebied ligt tussen de Tuunterstraat en de Leliestraat. Aan de oostzijde ligt de 3e Gasthuisstraat en aan de westzijde de RK Begraafplaats. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van 16 woningen mogelijk op het terrein van een voormalige kwekerij. Voor de bereikbaarheid van de woningen wordt een nieuwe weg aangelegd en aan de zijde van de begraafplaats komt een groenstrook waarin een speelvoorziening is beoogd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl en is ook in te zien via onze internetsite: www.winterswijk.nl>→wonen en leven→ruimtelijke ordening→deelplannen.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 27 april 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven