stcrt-2010-6466-001.png Projectbesluit fase 1 Wytgaard

Uitvoeren grondwerkzaamheden zoals het bouwrijp maken gronden fase 1 van de dorpsuitbreiding Wytgaard, alsmede de aanleg van een ontsluitingsweg.

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), in relatie tot afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat met ingang van 28 april 2010 voor een periode van 6 weken een projectbesluit met bijbehorende stukken bij de frontoffice Stadsontwikkeling en -beheer op het Stadskantoor (tel. 14058)) ter inzage ligt.

Het projectbesluit betreft het bouwrijp maken van de gronden van fase 1 van de dorpsuitbreiding van Wytgaard, alsmede de aanleg van de ontsluitingsweg van die fase 1 op de Brédyk. Deze gronden liggen direct ten noorden en ten (noord)oosten van De Finne. De ontsluitingsweg is de meest noordelijke weg, die is gepland tussen het meest noordelijk deel van De Finne, aansluitend in oostelijke richting op de Brédyk.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van de terinzageligging beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Rechtbank Leeuwarden (Sector bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden (Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden), treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Deze kennisgeving en het besluit tot vaststelling van het projectbesluit met bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl .

Naar boven