stcrt-2010-6455-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed De Hooge Bank’ te Nieuwkuijk

Het college van Heusden maakt bekend dat met ingang van 29 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed De Hooge Bank’ te Nieuwkuijk.

Het plangebied ligt in het buitengebied ten zuiden van Nieuwkuijk en Vlijmen, op het kruispunt van de Honderdbunderweg en de Nieuwkuijkseweg in de gemeente Heusden. In totaal wordt er circa 22 hectare nieuw landgoed ontwikkeld, waarvan ruim 18 hectare nieuwe natuur en vier landhuizen met daarbij behorende privégronden. Het landgoed wordt, buiten de privégronden, openbaar toegankelijk en is voorzien van verharde en onverharde voet- en fietspaden.

Inzage

De stukken liggen van 29 april tot en met 10 juni 2010 ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Dit kan tijdens openingstijden.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Indien u mondeling wilt reageren, maar ook als u wat meer informatie of een toelichting wenst, kunt u contact opnemen voor een afspraak met de heer R. Flipsen, telefoon (073) 513 17 89.

Naar boven