stcrt-2010-6442-001.png Partiële herziening bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hillegommerbeek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 april 2010 heeft besloten om in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan ‘partiële herziening bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hillegommerbeek’.

Plangebied en inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Bedrijventerrein Hillegommerbeek’ ziet op het gebied van het bedrijventerrein Marconistraat en omgeving. Het vigerende bestemmingsplan bevat een onjuistheid in artikel 3.1.2 die door middel van deze herziening wordt hersteld.

De ontwerp partiële herziening ligt met ingang van donderdag 29 april tot en met woensdag 9 juni 2010 (zes weken) voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel. Elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom.

Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’). Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per E-mail. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoon: (0252) 537 222. Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Naar boven