stcrt-2010-6436-001.png Projectbesluit ‘Kom Helvoirt’, Schilderstraatje 31−36

Helvoirt:

  • Schilderstraatje 31-36, sectie D nr. 2944, 2945 en 4564, 5268 EN.

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend een bouwvergunning te hebben verleend voor Schilderstraatje 36 met toepassing van een projectbesluit (artikel 3.10 van de Wro) voor ‘Kom Helvoirt, Schilderstraatje 31−36 in Helvoirt’. Ook stelde het college op 19 april hogere grenswaarden vast als bedoeld in de Wet geluidhinder voor de opgenomen bouwmogelijkheden in het projectbesluit.

Het projectbesluit heeft betrekking op het oprichten van één starters- en één seniorenwoning aan het Schilderstraatje 31 en één seniorenwoning aan het Schilderstraatje 36. De bouwaanvraag van Schilderstraatje 31 is nog niet aangeleverd. Deze bouwvergunning wordt op een later moment verleend. Via publicaties wordt u op de hoogte gebracht van de start van die procedure.

Het projectbesluit en bouwvergunning BV2009-3032 zijn gecombineerd in één besluit. Deze stukken liggen, samen met het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder, met ingang van donderdag 29 april gedurende zes weken (t/m woensdag 9 juni 2010) voor beroep ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de balie van Ruimtelijke Ontwikkeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren. Ook kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl → wonen en omgeving → woningbouwprojecten

Gedurende de bovenstaande termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • De aanvrager;

  • Degenen die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. Wij vestigen er uw aandacht op dat de griffier van de rechtbank bij het indienen van het beroepschrift een griffierecht heft. Op het moment dat u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u ook bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch een verzoek indienen om een voorlopige voorziening (bijvoorbeeld een schorsing van ons besluit). Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierechten betalen.

Het besluit van het college, en daarmee het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

d.d. 20 april 2010

Naar boven