stcrt-2010-6435-001.png Onherroepelijke bestemmingsplannen ‘t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat geen beroep is ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad van 18 februari 2010 tot ongewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘‘t Gietelinck, locatie Frank Daamenstraat naast 2, Ulft’.

Het gebied en de bestemmingsregeling

Het plangebied heeft betrekking op het onbebouwde terrein tussen de percelen Frank Daamenstraat 2 en Ir. Sassenstraat 32-1 in Ulft. Het bestemmingsplan regelt de wijziging van twee percelen met een woonbestemming in een perceel met de bestemming ‘Maatschappelijk’ en een perceel met de bestemming ‘Gemengd’.

Herziening Buitengebied Wisch 2004, geluidzone R.W.Z.I Etten

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat geen beroep is ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad van 18 februari 2010 tot ongewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘ Herziening Buitengebied Wisch 2004’.

Het gebied en de bestemmingsregeling

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de rioolwaterzuiveringsinstallatie (R.W.Z.I) Etten aan de Oude IJsselweg 7 te Terborg. Het plan voorziet in het verruimen van de bestaande geluidzone die is gelegen om de rioolwaterzuiveringsinstallatie en het vastleggen van deze zone op de verbeelding.

Ter inzage

Omdat er geen beroep is ingesteld, zijn de bestemmingsplannen op 15 april 2010 onherroepelijk geworden. De bestemmingsplannen liggen vanaf nu tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Naar boven