stcrt-2010-6330-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Bûtenweg 6 te Elsloo

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wro bekend, dat de gemeenteraad van Ooststellingwerf op 20 april 2010 het bestemmingsplan Bûtenweg 6 te Elsloo heeft vastgesteld.

Het plan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Informatie over het plan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk, om op het perceel Bûtenweg 6 te Elsloo, kleinschalige (dag)recreatieve voorzieningen zoals bijvoorbeeld een dierenverblijf te realiseren.

Inzage termijn

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen met ingang van 29 april 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. De genoemde stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (thema bouwen en wonen/bestemmingsplannen).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tijdens de genoemde termijn kan tevens, indien door betrokkene en beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State worden ingediend.

Naar boven